živjela tjestenina! / Danas je Dan tortelina, a vi još uvijek ne znate što za ručak? Pripremili smo tri recepta

Image
Foto: Pexels

Usta su puna čak i kada samo izgovaramo ovu divnu talijansku riječ, a što tek reći kada su tortelini servirani na tanjuru, svježi, topli, u ukusnom umaku? Kliknite SLJEDEĆA

13.2.2020.
9:51
Pexels
VOYO logo

Tortelini sa špinatom i domaćom kobasicom

Sastojci:

  • domaća kobasica, pikantnija
  • stabljika celera 
  • manja jabuka
  • maslac
  • par listića kadulje

Postupak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrijte pećnicu na 180 Celzijevih stupnjeva. U dubokoj tavi na laganoj vatri otopite maslac, dodajte narezane kobasice, kadulju, celer narezan na kolutiće, a jabuku na kockice i češnjak. Dinstajte desetak minuta pa prebacite u posudu za pečenje, dodajte torteline punjenen sirom i špinatom, podlijte pilećim temeljcem, dodajte sol i papar, pospite krušnim mrvicama i pecite pola sata. Ostavite par minuta da se jelo "odmori" prije serviranja.

Image
Foto: Pexels
Image
Foto: Pexels

(FOTO: Pexels)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/3
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo

Još iz rubrike