Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ljubav radi čuda

Ova mama divno je objasnila svojoj curici istinu o Djedu Božićnjaku

'Sa suzama u očima inzistirala je da joj danas kažem istinu o Djedu... Uzela sam je za rukice i odvela u sobu. Suze su išle niz moje lice...'

Image
Foto: Thinkstock
Život i stil/ 1.12.2021. u 12:06
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Blogerica Trisha Shepherd s javnosti je prije par godina podijelila svoje iskustvo o tome kako je osmogodišnjoj kćerkici objasnila kako Djed Božićnjak ne postoji. Ili možda postoji?

"Sa suzama u očima inzistirala je da joj danas kažem istinu o Djedu...  Uzela sam je za rukice i odvela u sobu. Suze su išle niz moje lice dok sam joj govorila: 'Da, Djed Božićnjak postoji... ali nije onaj za kojeg si mislila da je. On nije čovjek koji u crvenom odijelu živi na Sjevernom polu... Djedica su svi ljudi koji te vole tolik puno da učine da svakog prosinca osjetiš i doživiš čudo'.

Gledala sam u njezine plave oči pripremajući se na veliko razočaranje, no umjesto toga vidjela sam osmijeh na njezinu licu - dobila je odgovor koji ima smisla i shvatila koliko ju njezina obitelj voli i koliko se trudi za da božićna jutra budu čarobna.

Na to me upitala: 'Znači li to da ni uskrsni zeko ne postoji?'. Odgovorila sam joj potvrdno, no i dodala kako se moramo potruditi da njezina mlađa sestrica to još ne sazna. Njezine oči napunile su se suzama i upitala me: 'Znači li to da sam sada i ja Djed Božićnjak?'. Odgovorila sam joj: 'Da, dušo. I ti si sada dio njega'". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Njezina priča nakon toga je postala viralna, a svakog Božića ponovno se dijeli među roditeljima s istim dilemama...

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Život i stil/ 1.12.2021. u 12:06
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču