budite kreativni

Ljubavne igrice koje će vratiti strast u vašu spavaću sobu

Oni koji misle da ljubavne igrice ne mogu utjecati na ljubavni život, sigurno nisu isprobali jednu od ovih

Image
Foto: Thinkstock
Život i stil/ 31.8.2018. u 11:30

Najgora stvar koja može zadesiti vaš seksualni život je dosada u krevetu, a ona često može voditi i prema nezadovoljstvu izvan spavaće sobe. Monotonija uništava odnos, stoga nemojte dopustiti da manjak kreativnosti utječe na kvalitetu vaše veze.

Ljubavne igrice su pravi način za oživljavanje strasti, a mi vam donosimo neke od njih koje morate isprobati. 

Image
Foto: Pexells
Image
Pexells

(FOTO: Pexels) 

1. Vremenska bomba 

Ljubavni parovi koji već dulje vrijeme žive zajedno prestaju cijeniti vrijeme koje imaju samo za sebe. U vrijeme tinejdžerskih dana koristili ste svaki trenutak jer niste imali dovoljno vremena ili prostora, a sama su iskustva bila uzbudljiva jer niste znali hoće li vas možda netko uhvatiti u činu. Pokušajte se vratiti u ta vremena tako što navijte alarm na 15 minuta te se u to vrijeme ljubite, mazite i dodirujete, radite sve osim penetracije. Iskusit ćete veoma uzbudljivo iskustvo. 

2. Povez na očima 

Kravata ili šal mogu poslužiti u igrici gdje će jedan od partnera u potpunosti preuzeti kontrolu jer ovaj drugi neće znati i vidjeti što ste naumili. Nemogućnost vida za vrijeme seksa nosi sa sobom dva velika efekta - drastično povećava ostala osjetila te psihološku ranjivost, a oboje su snažni afrodizijak. 

3. Istina ili izazov 

Ova igra ne bi trebala ostati dio tinejdžerske prošlosti, a može je se svrstati u veoma efektivne ljubavne igrice. Iskoristite ovu priliku da partneru otkrite sve svoje seksualne fantazije, ali i naučite koje su njegove. 

Upravo se čita

Image
mračna otkrića

Strava na jezeru: Voda se povlači zbog suše, otkrivaju se ljudski kosturi. 'Postoji moguće objašnjenje...'

4. Senzualna masaža 

Eterična ulja i atmosfera ispunjena mirisnim svijećama. Masirajte jedno drugo u navratima izmjenjujući nježne i senzualne pokrete s onim malo grubljima. Ako niste ljubitelji ulja, pero može biti veoma dobar način na koji ćete lagano izazivati svog partnera. 

Ljubavne igrice mogu biti veoma zabavna stvar te način na koji ćete vratiti strast i vatru u vaš odnos, a možete naučiti i ponešto novo o svom partneru. 

Pročitajte još: 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Život i stil/ 31.8.2018. u 11:30

Više s weba

Pročitajte još

Image
nije za svakoga

Može li se zatrudnjeti analnim seksom? Odgovor bi vas mogao iznenaditi

Više s weba