Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Seksualna revolucija

Novi seks trendovi koji će vam zagolicati maštu

Nakon filma '50 nijansi sive' ljudi žele što više seksualnih igračaka i prerušavanja i postali su otvoreniji i nastraniji

Image
Foto: Pexels
Život i stil/ 17.4.2018. u 10:19
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

1. Nove igračke za seks

Već smo svi upoznati s klasičnim seks igračkama, no vrijeme je za isprobavanje novih stvarčica. Jedan od takvih noviteta je i stimulator klitorisa bez dodira koji koristi pritisak zraka za uzbuđivanje, ali i impulse kako bi stimulirao cijeli klitoris (ne samo dio koji možemo vidjeti i dodirnuti). Omogućuje ženama brzo postizanje orgazma, ali i višestruka zadovoljstva bolje nego ikada do sad. 

2. Swinger zabave

Ne, ovdje nije riječ o onim tipovima zabava za odrasle, već o pravim ljuljačkama. Danas parovi sve više isprobavaju nove seks poze, a kao apsolutni hit pokazala se poza na ljuljačci, koja zahtjeva veliku količinu povjerenja i ranjivosti među partnerima, ali zato garantira pravi gravitirajući seks.

3. Bolji načini za intezivnije orgazme

Nikad prije jačanje mišića zdjelice nije bilo toliko zabavno. Od vaginalnih 'yoni' jaja do Kegelovih kuglica, postoje proizvodi i režimi vježbanja koji će vam omogućiti intezivnije orgazme i povećano uzvuđenje. 

Što su to japanske ili ljubavne kuglice i zašto ih trebate isprobati?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

4. Brak više nije IN

Brak nije za svakoga, a mnogo je onih koji jednostavno ne teže životu u paru. Grade svoje karijere ili su jednostavno razočarani prijašnjim vezama koje su nesretno završile. Žene su danas postale mnogo samostalnije te osjećaju sve manji pritisak okoline kada odluče život provesti izvan braka. A to povlači i drugačiji način seksualnog života.

5. Seksualno zdravlje je bitno

Danas žene imaju mogućnosti informirati se i brinuti o svom seksualnom zdravlju više nego ikada prije. Sve su teme javno dostupne, a seksualni se problemi ovih dana mogu medicinski liječiti. Žene, brinite o svom libidu!

Upravo se čita

Image
OD PON DO PET

Što vas danas očekuje u seriji 'Miriše na ljubav'? Serkan Edi objašnjava da nije spreman biti otac

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ulja pod plahtama

Što više, to bolje: 4 najbolja prirodna lubrikanta prema preporuci ginekologa

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba