Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Suživot s robotima

Od seksa do kućanskih poslova: otkrili smo kako nam roboti mijenjaju život

Zamislite samo, nema više usisavanja, čišćenja ni kuhanja-jer umjesto nas sve ovo obavljaju- roboti

Exkluziv/ 9.2.2019. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ako je vjerovati našim stručnjacima koji su se okupili na ovogodišnjem BUG Future showu, suživot s robotima i nije tako daleka budućnost. Postat ćemo suvišni u kućanstvu, no što ako nam roboti preotmu i naša radna mjesta?

"Ta floskula kako će roboti nadvladati ljude, ta floskula kako će roboti preuzeti svijet i izbrisati nas lica Zemljej e besmislena. Roboti čak imaju i jednu humaniju stranu od nas ljudi, jer ne vide razliku u rasi, spolu, seksualnoj orijentaciji", priča nam Draga Petrić, direktor programa Bug Future Showa.

Isto tako, nisu izbirljivi ni kad su partneri u pitanju. Ipak, sumnjamo da bi Hrvati tako skoro robota pustili u svoj krevet.

S tim se slaže i Marina Krleža, osnivačica projekta Seksoteka: "Apsolutno, Hrvati to jako teško prihvaćaju, no moram vam reći da su vibratori i te neke seksualne igračke nekakav početak tih seksualnih robota koji će itekako doći u upotrebu tijekom 21. stoljeća."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Osim o robotima, zaljubljenici u tehnologiju na šestom i dosad najposjećenijem Bug Future Showu imali su priliku čuti o tome kako će tehnološki napredak promijeniti budućnost i naš svakodnevni život. Čak i mobiteli koji su danas posljednji krik tehnike uskoro će postati zastarjeli - a sigurno je da će potpuno preuzeti ulogu fotoaparata:

"Ja vjerujem da sad prvo idu savitljivi mobiteli, samo je nebo granica u razvoju fotografije u mobitelima.  Praktično je jer realno svi stalno nosimo mobitele sa sobom. I baš sam neki dan gledao istraživanje, svi najviše koristimo budilicu, a onda fotoaparat", otkriva travel bloger Domagoj Sever.

Upravo se čita

Image
KRUH SA SEDAM KORA

Radojkin suprug bio je pomorac, ali nisu ga oteli kao njegove sumještane: 'Otmu radnike i od kompanije traže otkupninu'

Napredak je nezaustavljiv - pa uzmimo onda od tehnologije ono najbolje. I dok čekamo dan kad će nas roboti potpuno osloboditi glačanja i pranja suđa, zadovoljit ćemo se time da nam fotke izgledaju besprijekorno.   

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

'E sine, ženi se!': 30 najjačih rečenica koje se čitaju isto unaprijed i unazad

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba