Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Hvala vam

U kampanji 'Budi mi prijatelj' prikupljeno više od 1,2 milijuna kuna!

U kampanji „Budi mi prijatelj“, udruge RTL pomaže djeci, koja je trajala tijekom studenoga i prosinca 2019., prikupljeno je 1.233.717,63 kuna. Hrvatska je ponovno pokazala da ima veliko srce!

Image
Život i stil/ 15.1.2020. u 11:09
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U TV kampanji predstavljeni su projekti za koje su se primarno prikupljala sredstva, pa će se tako Kliničkoj bolnici Merkur nabaviti mobilni RTG uređaj, koji je od iznimne važnosti za prijevremeno rođenu djecu i djecu sa zdravstvenim problemima. U Centru za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj u Zagrebu, gdje se provodi jedinstvena metoda sviranja violine, zahvaljujući kojoj i gluha djeca mogu naučiti svirati violinu, uredit će se prostor za muzikoterapiju i kupiti violine

Image
Foto:
Image

Štićenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce u Koprivnici dobit će vanjsko igralište kako bi i djeca s invaliditetom i teškoćama u razvoju konačno mogla uživati u igri kao i njihovi vršnjaci urednog razvoja. U kninskoj bolnici Hrvatski ponos uredit će se prostor za senzornu i Bobath terapiju, a udruga Mali zmaj dobit će dugo željeni kombi, koji će korisnicima omogućiti jednostavnije obavljanje svakodnevnih aktivnosti, a udruzi lakšu podjelu humanitarne pomoći.

Image
Foto:
Image

Sredstva su prikupljena zahvaljujući pozivima građana na humanitarni broj udruge RTL pomaže djeci 060 9007 (cijena 6,25 kn s PDV-om), online donacijama kao i uplatama privatnih i pravnih osoba na žiro-račun udruge, a s obzirom na to da je prikupljena veća svota novca od one potrebne za realizaciju spomenutih projekata, dodatno će se realizirati još 20 projekata koji su zadovoljili uvjete natječaja udruge te su odabrani od strane Nadzornog odbora udruge. 

Hvala svima koji su svojom nesebičnosti osigurali da se ovom kampanjom pomogne više od 1500 djece!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Život i stil/ 15.1.2020. u 11:09
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
urnebesni video

VIDEO Časna sestra u Dubrovniku zaustavila promet. Svi su iz automobila pratili njenu dramu s koferom!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba