pusić šokirana optužbom / 'Ja miniram Kolindinu inauguraciju? Kakve bijedne optužbe...'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

'To je toliko bijedno da radi interesa digniteta zemlje to radije ne bih komentirala', rekla je Pusić, dodajući da će ona osobno, kao i predstavnici Ministarstva biti nazočni na inauguraciji.

9.2.2015.
14:12
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Ministrica vanjskih i europskih poslova VesnaPusić u ponedjeljak u Bruxellesu uopće nije željela komentirati optužbe da njezino Ministarstvo ignorira pripreme za inauguraciju nove predsjednice KolindeGrabar-Kitarović.

"To je toliko bijedno da radi interesa digniteta zemlje to radije ne bih komentirala", rekla je Pusić, dodajući da će ona osobno, kao i predstavnici ministarstva biti nazočni na inauguraciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inauguraciju prve hrvatske predsjednice u nedjelju gledajte na RTL Televiziji!

Kolinda Grabar-Kitarović se uselila u Vilu Prekrižje

'Predsjednica nije nestala iz javnosti, radi i priprema se za inauguraciju'

Dolazak na inauguraciju dosad potvrdilo osam šefova država

Dio medija objavio je prošli tjedan da u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova vlada nezainteresiranost kada se radi o organizaciji inauguracije.

Iz stožera nove predsjednice, pišu mediji, dolaze informacije da su suočeni s opstrukcijom Ministarstva u pripremama za inauguraciju koja će se održati 15. veljače, te da se Ministarstvo Vesne Pusić uopće ne trudi da što više stranih državnika dođe na taj svečani čin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo