POSLJEDNJI ISPRAĆAJ U ZADRU / 'Ta energija, te okice, to je nešto što je Nora'

Image
Foto: Facebook

Obitelj Šitum se u petak vraća u Hrvatsku. Pogreb će biti u Zadru, ali se još ne zna kada. 'Obitelj zahvaljuje svima na potpori, hrvatskoj javnosti i svim medijima', rekao nam je Hrvoje Lončar, prijatelj Đane i Ivice Šituma.

20.3.2013.
15:45
Facebook
VOYO logo

"Čuo sam se s tatom Ivicom, oni su javili da je naša Nora u 05:20 po našem vremenu ipak izgubila bitku. Pogreb će biti u Zadru, samo čekamo informacije kada će doći. Obitelj zahvaljuje svima na potpori, hrvatskoj javnosti i svim medijima", rekao je Hrvoje Lončar za RTL.

"Kako su roditelji? Teško je, svjesni su da je borba bila teška i neizvjesna, ali svi smo očekivali da će ipak uspjeti pobijediti. Nora je otišla na nebo, strašni lav, imala je tu snagu koja je napravila nešto nemoguće. I kada je otišla u Ameriku, svi smo mislili da će ipak uspjeti pobijedit, ali evo, nažalost, desilo se što se desilo", dodao je obiteljski prijatelj Šitumovih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte potresno pismo Norine majke

'Šokirana sam, jedan tako mladi život je prekinut'

Hrvatska tuguje: Umrla je malena Nora

"Ja još ne mogu prihvatiti da ona nije s nama... Tu strašnu energiju, tu strašnu... Morate je znati... Zbilja prekrasna djevojčica s velikim okicamaiI dugim trepavicama. Ta energija te okice, to je nešto što je Nora. Tko je zna, zna dobro o čemu pričam", zaključio je Lončar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo