GLASAJTE U ANKETI / Slažete li se s Jeličićem da je Hajduk favorit na Poljudu?

U prvoj emisije RTL Lige stručni komentaror Joško Jeličić ponudio je svoje viđenje predstojećeg derbija koji se u subotu igra u Splitu. 'S obzirom da se igra na Poljudu, Hajduk je uvijek favorit na Poljudu', rekao je Jeličić. Slažete li se s njime?

12.9.2013.
12:22
VOYO logo

Komentirajući oba tabora uoči najvećeg hrvatskog derbija, RTL-ov stručni komentator Joško Jeličić se prvo dotaknuo Dinama i situacije u kojoj se našao novi trener Branko Ivanković.

"Branko ima težak posao, mora pripremiti momčad, nedostajalo mu je puno igrača na treningu, a tek je došao. Sigurno da mu neće biti lako, pogotovo što dolaze dvije utakmice, ne zna se koja je teža", izjavio je Jeličić, a potom se 'bacio' na klub u kojem je stekao nogometno ime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče Hajduka, za pozdraviti je to što su doveli tri, četiri nova igrača, jer mislim da im je to nedostajalo do sada. Nisu imali širinu kadra, igrali su na dva fronta, normalno da su došle oscilacije, da su izgubili dva od tri gostovanja. U svakom slučaju, i mene zanima kako će taj Hajduk izgledati", rekao je RTL-ov stručni komentator.

"S obzirom da se igra na Poljudu, Hajduk je uvijek favorit na Poljudu i volio bih da Tudor nastavi igrati kao što je igrao do sada, da napadne Dinamo, jer Dinamo voli igrati protiv takvih protivnika, a to je onda garancija jednog kvalitenog i dobrog nogometa s puno zgoditaka", zaključio je Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo