MESIĆ ZA RTL / 'Milanović ima sve šanse da ponovi mandat, a meni je teško jer otkako nemam ured lutaju mi pozivi'

Mesić se osvrnuo i na buduću ulogu bivše predsjednice

18.2.2020.
12:01
VOYO logo

''Nikad se ne vežem uz objekte, meni je ovo dolazak kao i svaki drugi'', odvratio je bivši predsjednik Stipe Mesić u razgovoru s RTL-ovom reporterkom Petrom Mlačić pri dolasku na Pantovčak na kojemu je proveo 10 godina.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuvši se na promjenu svečanosti inauguracije, Mesić je istaknuo da postoji uhodana procedura te je zaključio da je ''Milanović to dobro smislio''.

Za njega je imao niz pohvalnih riječi, a čak ima i neka očekivanja. ''Mislim da ima drugačije iskustvo, kao premijer, zna što treba raditi, kao predsjednik. I mislim da ima sve šanse da ponovi mandat''.

Naravno, o tome će, kazao je također, odlučiti birači.

Kolinda Grabar-Kitarović sada, pak, čeka bivši ured predsjednice, a Mesić ga je nekada imao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada se, požalio se, susreće s mnogim poteškoćama zbog njegova ukidanja: ''Imam puno poteškoća zbog poziva koje dobivam izinozemstva, odlazim na razne konferencije i forume, pozivi mi lutaju – nemam ured pa nešto odlazi u Ilicu, nešto Savez boraca koji mi je ustupio jednu prostoriju, a često ih dobivam i na Ured sadašnjeg predsjednika pa mi oni šalju, ali ti pozivi lutaju''.

Što se tiče budućih poteza Grabar-Kitarović, Mesić ima dvojbe: ''To što će ona napraviti, to tek treba vidjeti. Ako će raditi kao što je radila kao predsjednica, onda neće biti koristi, to je bila estrada, više njena osobna promocija, a nisam vidio neke koristi za Hrvatsku''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo