Predizborni serijal RTL.hr-a / Tomašević za RTL.hr pokazao karte pa komentirao: 'Politička kampanja nije puno drugačija od 'Big brothera''

U nizu video intervjua koje vam donosimo uoči lokalnih izbora, predstavljamo vam kandidate za gradonačelnika ili gradonačelnicu grada Zagreba.

13.5.2021.
14:44
VOYO logo

Vrijeme je za promjenu i Možemo bolje - to su dvije osnovne poruke kampanje Tomislava Tomaševića za gradonačelnika Zagreba i one, čini se imaju odjeka kod birača. Tomašević i njegova platforma Možemo ima dobre izglede na predstojećim izborima u Zagrebu.

U našem predizbornom serijalu video intervjua "Zagrepčani, za koga ćete glasati" s Anamarijom Matijaš već su razgovarali Jelena Pavičić VukičevićMiroslav ŠkoroJoško KlisovićVesna Škare OžboltAnka Mrak Taritaš, Davor Filipović, Davor Nađi, Željko Tokić te Zvonimir Troskot, a sada je red i na čovjeka kojemu ankete daju najveće šanse - Tomaševića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelnik platforme Možemo je na zagrebačkoj političkoj sceni već dugi niz godina, a od prošlog je ljeta i u Saboru. Za mjesto gradonačelnika Zagreba se kandidirao još prošle godine, a njegova je kampanja temeljena na dugogodišnjem aktivističkom radu i aktivnosti u Skupštini Grada.

Posljednji je u nizu kandidata s kojima smo razgovarali. Pogledajte i odlučite za koga ćete glasati, jer za 20 godina vas nitko neće pitati gdje ste bili 1991. nego gdje ste bili 2021. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo