Susjedstvo čestita / Komšić čestitao Milanoviću: 'Očekujem intenziviranje suradnje između dviju prijateljskih država'

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

"Iskreno želim da Zoran nađe novi put i snagu da bude drukčiji od svega do sada, svima je takav potreban", izjavio je Komšić

5.1.2020.
22:29
Armin Durgut/PIXSELL
VOYO logo

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić u nedjelju je čestitao Zoranu Milanoviću na pobjedi na predsjedničkim izborima. To je učinio i prije objave službenih rezultata.

"Gospodine Milanoviću, primite iskrene čestitke povodom Vaše pobjede na predsjedničkim izborima u Republici Hrvatskoj", napisao je Komšić u čestitki Milanoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI:

Komšić je dodao da "u osvit preuzimanja predsjedavanja Hrvatske Europskom unijom, građani Hrvatske i Bosne i Hercegovine očekuju intenziviranje suradnje između dviju prijateljskih država". "U Predsjedništvu Bosne i Hercegovine imate pouzdane partnere za unaprjeđenje bilateralnih odnosa. Građanima Republike Hrvatske također čestitam na izboru novoga predsjednika. Iskreno želim da Zoran nađe novi put i snagu da bude drukčiji od svega do sada, svima je takav potreban", napisao je Komšić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči drugog kruga hrvatskih predsjedničkih izbora Komšić je za lokalne medije u BiH kazao kako Milanovića smatra "mudrijim, ali i opasnijim" od Kolinde Grabar-Kitarović.

"Milanović je mudriji. Ako ne dođe do promjene politike prema BiH, onda on kao takav može biti i opasniji. Kako god... poštovat ću izbor građana Republike Hrvatske", kazao je Komšić za Slobodnu Bosnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo