SIMBOLIČNA PORUKA / Ministar Matić poručio Šešelju: 'Idi bre pa se liječi!'

Ministar Predrag Matić novinarima je rekao kako je Šešelj osebujna osoba i ratni zločinac, na žalost bez pravomoćne presude.

19.11.2014.
13:59
VOYO logo

Ministar branitelja PredragMatić, komentirajući u srijedu u Nadinu izjavu četničkog vojvode, haškog okrivljenika VojislavaŠešelja, vezano uz velikosrpsku okupaciju Vukovara 1991., rekao je kako je Šešelj ratni zločinac te mu je poručio - "Idi bre pa se liječi!"

'Toj spodobi mjesto je tamo gdje je donedavno bila'

'Zaprepaštena sam da Haag ne reagira na Šešeljeve prijetnje?!'

Sudjelujući na skupu u spomen na ubijenih 16 hrvatskih civila i pet branitelja u mjestu Nadinu, u zaleđu Zadra, koje su velikosrpski agresori razorili 19. studenoga 1991., ministar Matić novinarima je rekao kako je Šešelj osebujna osoba i ratni zločinac, na žalost bez pravomoćne presude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je relikt prošlosti iz 1990-tih godina koji se očito u Srbiji još uvijek nije ugasio, ali na sreću bez veće potpore", rekao je Matić te simbolično poručio Šešelju: "Idi bre pa se liječi!"

Haaški optuženik Vojislav Šešelj čestitao je u utorak, na Dan sjećanja na žrtvu Vukovara, "srpskim četnicima dan oslobođenja srpskog Vukovara", objavljeno je na web stranici Srpske radikalne stranke (SRS).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radikali su na svojoj internetskoj stranici objavili pismo u kojem Šešelj, predsjednik radikala, navodi da su "na današnji dan prije 23 godine srpski četnici, nakon tromjesečnih junačkih borbi, oslobodili Vukovar od ustaških paravojnih postrojbi".

U poruci čelnika SRS-a navodi se kako se "Vojislav Šešelj i njegova Srpska radikalna stranka nikada neće odreći ni jednog pedlja srpske države i učinit će sve da Republika Srpska Krajina i srpski Vukovar ponovo budu u sastavu Velike Srbije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo