sdp ne računa na holy / 'Ako odem iz SDP-a, neću ulaziti ni u jednu stranku!'

Image
Foto: PIXSELL

"Nemam što skrivati. Istina je da smo gospodin Lesar i ja razgovarali, ali sam mu rekla da sam lojalna SDP-u sve dok sam u stranci. No, ja se za Laburiste nisam spremna odreći ničega jer u slučaju da odem iz SDP-a nemam namjeru ulaziti ni u jednu stranku ", komentirala je Mirela Holy natpise kako će na lokalne izbore izaći kao kandidatkinja Laburista.

20.10.2012.
15:38
PIXSELL
VOYO logo

Bivša ministrica zaštite okoliša i prirode Mirela Holy komentirala je izjavu prvog potpredsjednika Vlade Radimira Čačića kako mu je svejedno hoće li ona na lokalne izbore ići kao kandidatkinja Laburista.

"Nemam što skrivati. Istina je da smo gospodin Lesar i ja razgovarali, ali sam mu rekla da sam lojalna SDP-u sve dok sam u stranci. No, ja se za Laburiste nisam spremna odreći ničega jer u slučaju da odem iz SDP-a nemam namjeru ulaziti ni u jednu stranku ", kazala je Holy za 24sata.

Međutim, ipak je priznala kako njena pozicija u SDP-u nije nimalo lagana.

"Činjenica je da stranka, barem sam ja to tako shvatila, jest pokazala da u principu ne računa na mene. Ja to iščitavam iz same činjenice da sam ja članica Parlamenta već četiri mjeseca, a ta me stranka nije stavila ni u jedan odbor. U šestom mjesecu sam ispunila upitnik gdje sam izjavila da bih htjela biti članica Odbora za zaštitu okoliša, tamo je jedno nepopunjeno mjesto, ali ipak nisam do današnjeg dana članica ni jednog odbora. Mislim, kako biste to vi tumačili", upitala je bivša ministrica zaštite okoliša i prirode, prenosi Tportal.

Podsjetimo, Holy se u matičnoj stranci našla u nemilosti otkako je proturječila Čačiću, a nakon toga su u javnost, slučajno ili ne, 'procurili' mailovi u kojima je tražila da se zaštiti radno mjesto supruge jednog SDP-ova člana.

Ona je nakon toga podnijela ostavku, a premijer ju je prihvatio tvrdeći kako Vlada mora održavati određene 'moralne standarde'. Zanimljivo je kako su 'moralni standardi' postali fleksibilna kategorija kod vladajućih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo