KONSTERNACIJA U SABORNICI / Pogledajte reakciju zastupnika na vijest o Čačiću

Laburist Branko Vukšić upitao je premijera Milanovića kako će se Vlada ponašati budući da Čačić mora na održavanje kazne u roku od dva mjeseca?

14.11.2012.
13:29
VOYO logo

Premijer Zoran Milanović izjavio je danas da u ovom trenutku ne može potvrditi informaciju da je prvi potpredsjednik Vlade RadimirČačić u Mađarskoj pravomoćno osuđen na zatvorsku kaznu.

Radimir Čačić ipak mora u zatvor!

'Vladu očekuju tektonske promjene!'

Premijer je to rekao tijekom saborskoga aktualnog prijepodneva na pitanje laburista Branka Vukšića "što će Vlada učiniti s obzirom da se Čačić u roku od dva mjeseca mora javiti na izdržavanje kazne".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I ja sam vidio tu vijest, ali u ovom trenutku ne mogu vam to potvrditi, jer bi odgovor na vaše pitanje bio hipotetski", rekao je Milanović.

"U ovom trenutku sve ostaje u domeni hipoteze i onoga što je prvi potpredsjednik ranije govorio", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Županijski sud u mađarskom Kapošvaru osudio je u srijedu prvog potpredsjednika hrvatske Vlade i ministra gospodarstva Radimira Čačića na godinu dana i deset mjeseci zatvora, javljaju mađarska novinska agencija MTI i britanski Reuters.

Prema mađarskoj novinskoj agenciji sud je djelomično izmijenio odluku nižeg suda ispuštajući odredbu o trogodišnjem roku kušnje te ukinuo preliminarnu odluku o oslobađanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reuters, pozivajući se na glasnogovornika suda, navodi i da se na ovu odluku ne može žaliti i da Čačić mora početi služiti kaznu unutar jednog do dva mjeseca.

'Vladu očekuju tektonske promjene!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo