EKSKLUZIVNI RAZGOVOR / Glumac koji je zaludio Hrvatice govori za RTL!

U programu RTL-a sljedećeg tjedna počinje povijesni spektakl 'Sulejman Veličanstveni', a ususret startu ove hit serije koja je već pokorila svijet donosimo ekskluzivni intervju s Halitom Ergencom. Hrvate je zapalio kao Onur iz '1001 noći', a pogledajte kakve adute ima u novoj ulozi turskog vladara!

20.8.2012.
18:02
VOYO logo

Sada već znate da su večeri od ponedjeljka do petka, u 20 sati, rezervirane za najgledaniju tursku sapunicu - "Sulejmana Veličanstvenog"! Zato vam donosimo eksluzivni intervju s glumcem koji je utjelovio taj karizmatični povijesni lik turskog vođe! A bez vas, svjestan je i HalitErgenc - ova serija ne bi postigla toliki uspjeh!

"Znati da vi postojite i da ste mi skloni, za mene je jedna od najvažnijih stvari na svijetu. U konačnici mi je velik užitak baviti se ovim poslom. Uzvraćajući mi na ovaj način, priuštili ste mi najveću sreću. Puno vas volim. Jedina mi je nada da ćemo se i u budućnosti susretati na još boljim i ljepšim projektima. Svima vam želim sreću u životu", rekao je Halit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mega popularni Halit Ergenc nakon "1001 noći", vinuo se još više u zvijezde ulogom koja je osvojila svijet! U kratkom je roku postala svjetski fenomen koji prate 22 zemlje Bliskog istoka i 44 država u cijelom svijetu. Sudeći prema dosad neviđenom uspjehu koji bilježi jedna turska serija "Sulejman Veličanstveni" brzo će se udomaćiti i u vaša četiri zida!

"O tome imam sljedeću teoriju. Zanimljivo je to što se sve turske serije, a ne samo "Sulejman Veličanstveni", gledaju u zemljama koje su u Sulejmanovo doba bile dio Osmanskog Carstva. To znači da ljudi s kojima smo dijelili bar dio povijesti osjećaju zanimanje za našu povijest i svakodnevni život i gledaju nas. Susreli smo se sa zanimljivom situacijom. Hrvatska i Srbija dijele granicu sa Zapadnom Europom. Njihovi nas susjedi ne gledaju, iako su blizu. No te nas zemlje gledaju. Na primjer, u Beču nas ne gledaju, no u susjednoj nas zemlji gledaju. Mislim da je najvažnija veza to što je ondje nekoć bilo prisutno Osmansko Carstvo, tj. turska kultura", ispričao je Halit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niti turskog vođu nije zaobišla najdivnija bolest - ljubav, oko koje se vrti i cijela priča!

"Iako se prvenstveno čini zastrašujućom, pozicija vladara zapravo je jako usamljena, hladna i burna. Ondje susresti nekoga ravnog sebi, koliko god s tom osobom bilo teško živjeti, jako je važna okolnost. Hurem je za Sulejmana zapravo to, životna suputnica, netko na koga će se moći osloniti kada treba, dotaknuti ga, štititi. Jer jedna je stvar štititi osobu, a druga štititi carstvo i građane. Hurem je jedna od rijetkih osoba koju može dodirnuti i osjetiti. Zato dubina njihove ljubavi proizlazi, naravno, iz njihove emocionalne i tjelesne bliskosti, no i sličnost u razmišljanju ima veliku važnost."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je imao tristo žena, samo je Hurem zarobila njegovo srce!

"Huremina je najvažnija osobina to što ne mari za mišljenje drugih. I to što i po inteligenciji i kao osobu, a to je, naravno, samo polazište, Sulejmana doživljava ravnim sebi. Sulejman se, pak, do toga dana nikad nije susreo s takvom ženom jer je u tom periodu žena vrijedila jednako koliko i bilo koja stvar. Sjedala bi i ustajala na zapovijed, dolazila i odlazila na jednu riječ. Mnogo bi toga učinila, a da joj se ništa ne kaže. U takvoj sredini osoba koja slobodno izražava svoje mišljenje, koja, dok vladara nitko ne gleda u oči, govori gledajući ga, i, kao što sam maloprije rekao, ne mari za mišljenje drugih, jednom takvom moćniku otpočetka je privlačna i zanimljiva."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš poput nje, gledateljima je ova serija iznimno privlačna i zanimljiva iako se našla i na meti kritika jer prikazuje sultana Sulejmana sa svim prednostima i manama

"S vremenom su ga zavoljeli jer je njegova najvažnija osobina to što je bio pun ljubavi. To što je on veličanstveni, što mu je nadimak Veličanstveni... Zapravo je nadimak preslab izraz. Jedan od najvažnijih razloga zbog kojih mu je dodijeljen atribut veličanstveni jest to što je bio pobornik pravde i pun ljubavi", objasnio je Halit.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbrojavanje je počelo, do najgledanije turske serije koja će vas odvesti u povijesni, pomalo bajkoviti svijet sultana Sulejmana kreće za točno tjedan dana!

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo