JE LI BEBEK ZAKAZAO? / Derbi s mrljom: Svi pričaju o Vrsaljkovoj ruci!

Image
Foto: Pixsell

Dan nakon najvećeg derbija hrvatskog nogometa svi pričaju o spornom trenutku u 80. minuti kada je nakon Sušićevog udarca lopta pogodila Dinamovog nogometaša Vrsaljka u ruku, ali sudac nije dosudio niti jedanaesterac.

28.2.2013.
8:48
Pixsell
VOYO logo

Trener nogometaša Hajduka Mišo Krstičević nakon 1:2 poraza u derbiju na Poljudu protiv Dinama izjavio je kako mu je žao zbog poraza, dok je trener Dinama Kruno Jurčić razumljivo bio sretan zbog pobjede.

"Hajduk je želio pobjedu, ali nažalost nismo imali sreće da osvojimo makar jedan bod. Žao mi je zbog publike i naših navijača koji su ispunili Poljud", rekao je Krstičević istaknuvši kako nema što prigovoriti svojim nogometašima, jer su u utakmici željeli pobjedu nad Dinamom možda više nego ikad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krstičević je odbio komentirati događaj iz 80. minnute kada je nakon Sušićevog udarca lopta pogodila u ruku Dinamovog nogometaša Vrsaljka, ali sudac niti je dosudio jedenaesterac, niti je Vrsaljku pokazao žuti karton koji bi značio njegovo isključenje iz igre jer je ranije već dobio žuti karton.

Image
Foto: Pixsell

Jurčić je istaknuo kako se osjeća jako sretno nakon večerašnje pobjede Dinama nad Hajdukom na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez obzira kakva je utakmica bila i kako je pobjeda napravljena, ona je velika", rekao je Jurčić.

Zamoljen da prokomentira događaj iz 80. minute klada je u Dinamovu šesnaestercu lopta pogodila Vrsaljka u ruku, a sudac nije svirao jedanaesterac niti mu pokazao žuti karton, Jurčić je kazao kako ne želi utakmicu spuštati na razinu jednog trenutka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sagledavamo utakmicu šire i vidimo sve segmente igre, onda Dinamovoj pobjedi nema prigovora", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo