Tri, dva, jedan - kuhaj!

Burna reakcija: Pažanin odbrusio natjecateljici da ga ne prekida dok priča!

Prvo je kritizirao bradu jednog natjecatelja, potom mu je zasmetalo kokosovo ulje među namirnicama, da bi na kraju izgrdio Martinu jer ga prekida u izlaganju!

Image
RTL/ 30.1.2018. u 9:09

Prvog dana selekcijskog tjedna showa "Tri, dva, jedan – kuhaj“ četiri natjecateljska para pripremala su jela na dvije zanimljive teme: Martina i Ante te Nikolina i Otto kuhali su obrok koji bi im garantirao povišicu, a Antonia i Ervin te Ružica i Barica osmislili su zdravo jelo koje bi se lako moglo naći na jelovniku bilo kojeg fitness fanatika. 

Unatoč tremi i upoznavanju s novim pravilima i aparatima za radnom jedinicom, natjecatelji su dali mašti na volju – pekli su janjetinu, s pincetom vadili kosti iz fileta pastrve i besprijekorno obradili romba. Martina i Ante su se već u prvoj epizodi odlučili pokazati koliko dobro znaju kuhati, pa su za povišicu ispekli janjeće kotlete. Martina od uzbuđenja nije mogla pričekati da Ivan Pažanin završi komentiranje njihovog tanjura, pa mu je svojim upadicama "digla tlak“. 

"Molim vas, Martina, ne pričajte kad ja govorim! Čekajte da ja završim!“, rekao je Pažanin natjecateljici, vidno uzrujan jer ga je prekinula usred rečenice u kojoj objašnjava zašto je njihovo meso ostalo sirovo. Čak je i chef Tomislav Špiček ostao iznenađen Pažaninovom burnom reakcijom.

"Dok hodam ulicom, uvijek me prozivaju da sam strog i krut. Ali mislim da je naš Ivan ove zime bio previše na mesnoj hrani. Ovo je jako strogo od tebe, Ivane! Nismo radili zajedno jednu sezonu i gle kako si strog postao!“, ovim se riječima Špiček obratio Pažaninu, dok je Mateja Domitrović dodala kako Pažanin ne smije više jesti sirovo meso jer odmah "poludi“.

Image
Foto:
Image

(FOTO: RTL)

Najboljim parovima prve večeri izabrani su Nikolina i Otto, koji su za pastrvu dobili dva od tri moguća glasa žirija (Pažaninu su janjeći kotleti Martine i Ante bili bolji), te, na veliko iznenađenje, najstarije kandidatkinje Barica i Ružica, čiji je zdravi tanjur sa savršeno filetiranim rombom u umaku od meda i limuna osvojio sva tri člana žirija.

Upravo se čita

Image
potresne snimke

Objavljene audiosnimke Matijanićevih poziva: 'Ako za pet dana budete i dalje imali fibru i teže disali, dođite'

Image
Foto:
Image

(FOTO: RTL)

Stanje na tablici  s ukupnim poretkom se vrlo lako izmijeni - dovoljan je jedan kiks za radnom jedinicom. Hoće li kandidati zaboraviti na tremu, a Pažanin ublažiti svoje kriterije, doznat ćemo u novoj epizodi kulinarskog showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!“, u utorak 30. siječnja u 21:15 na RTL-u!

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

RTL/ 30.1.2018. u 9:09

Više s weba

Pročitajte još

Image
Odobrili stručnjaci

Tri jednostavna koraka kako napraviti savršeni cappuccino kod kuće

Više s weba