Tri, dva, jedan - kuhaj!

Što se događa: jedni servirali riblju kost, drugi sirovu tjesteninu

Svojim početničkim greškama i nemarnom izvedbom jela kandidati ispipavaju granicu tolerancije žirija

Image
Foto: RTL
RTL/ 31.1.2018. u 7:00

Izgleda da kandidati najviše strahuju kada je u stručnom žiriju Tomislav Špiček pa su se u utorak navečer malo opustili. Ervin i Antonija 'kiksali' su u izradi složenca od ribe i povrća koji je 'plivao' u maslinovom ulju. 

"Ovo tu zna biti veliki problem i ovo vam je veliki problem! Pogledajte kolika je to količina ulja na vrhu“, kazao je nezadovoljno Mate osvrnuvši se na prekomjernu količinu maslinovog ulja. No, to nije bio jedini problem njihovog jela, Mateja je u složencu pronašla i riblju kost te su tako tata i kći ostali bez boda. Bod su im preoteli Martina i Ante koji su za nijansu napravili bolje jelo, unatoč tome što je Ante, kako Pažanin kaže, katastrofalno filetirao ribu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Druga dva para pripremali su punjene raviole, a Nikolina i Otto uspjeli su zaslužiti bod unatoč tome što im ravioli nisu bili dovoljno skuhani i slani te što umak nije bio po volji Pažanina.

Ružica i Barica svoj su bod izgubile zbog sasvim opravdanog razloga – potpuno sirove tjestenine! Vidoviti Mate samo je pogledao njihov tanjur i odmah je znao da to nije dovoljno skuhano, a simpatične sestrične nisu se previše opravdavale jer su i same znale da danas nemaju šanse za pobjedu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Upravo se čita

Image
potresne snimke

Objavljene audiosnimke Matijanićevih poziva: 'Ako za pet dana budete i dalje imali fibru i teže disali, dođite'

"Sutra je novi dan“, rekao bi Špiček koji je danas ponovo na svom čuvenom stolcu te se kandidati moraju trgnuti ako žele ostati u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'. Novu epizodu pogledajte u 21:15 na RTL-u!

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

RTL/ 31.1.2018. u 7:00

Više s weba

Pročitajte još

Image
dobar tek

RTL doznao tajni recept za prave bosanske ćevape!

Više s weba