Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
popularna dijeta

Popularna dijeta: Evo što jede kardiolog kada je na keto prehrani

Svakog dana u posljednje dvije godine, Weiss je pripremio salatu za ručak. Njegove salate uključuju povrće poput celera, krastavaca i paprike

Image
Foto: Pexels
Život i stil/ 30.1.2020. u 16:50
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kardiolog Ethan Weiss objasnio je da se često igra s prehranom odnosno eksperimentira s različitim dijetama, a to je u posljednje vrijeme keto prehrana. Tijekom emisije za Mindbodygreen Weiss je rekao što jede u uobičajenom danu kada se pridržava keto prehrane. Dan uvijek započinje šalicom crne kave, a završava čašom crvenog vina. 

"Kada se radi o prehrani moram uvijek imati dvije stvari. Jedna od njih je kava, a druga je vino", rekao je. Možda je potrebno malo istraživanja kada se radi o keto prehrani. "Količina ugljikohidrata u čaši dobrog vina jednaka je onoj u čaši suhog crvenog vina", rekao je Weiss.

Salata je uvijek ručak

Svakog dana u posljednje dvije godine, Weiss je pripremio salatu za ručak. Njegove salate uključuju nasjeckano povrće poput celera, krastavaca i paprike. Kako bi povećao unos vlakana, Weiss dodaje grah koji sadrži bjelančevine i ima malo ugljikohidrata.

"Ljudi koji provode uobičajenu ketogenu prehranu obično ne dobivaju puno vlakana. Stoga je sjajno ako možete pronaći izvore vlakana koji također nemaju puno ugljikohidrata. Dakle, avokado i grah za svaki dan", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Što je za večeru?

Za Weiss, to obično uključuje pečeno povrće poput brokule, cvjetače prokulica ili šparoga. Uz to pojest će neke bjelančevine poput ribe ili tofua, a rjeđe će konzumirati piletinu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
žensko tijelo

Menstruacija poslije poroda: Što očekivati i kada stiže?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba