DOBITNICA 132 MILIJUNA KUNA / Eurojackpot osvojila ženska osoba iz Zagreba!

Gotovo tri dana trajala je potraga za dobitnikom ili dobitnicom najvećeg zgoditka u povijesti igara na sreću u Hrvatskoj. Za sada se samo zna da je sretna dobitnica ženska osoba iz Zagreba!

13.1.2014.
14:03
VOYO logo

Sretnica je jednu jedinu kombinaciju za 15 kuna uplatila preko interneta i to samo dvije minute prije isteka roka. Također, u petak je prvi puta igrala Eurojackpot putem internetskih stranica Hrvatske lutrije.

Dobitnica se još uvijek nije javila iako se učestalo prijavljuje na svoj korisnički profil na stranicama HL-a i sigurno je vidjela poruku kojom je odmah nakon emisije u petak obaviještena o dobitku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska lutrija u nagradnom fondu sudjeluje sa 2,5 milijuna eura, dok bi ostatak novaca do kraja tjedna trebao stići iz svih 14 država u kojima se igra Eurojackpot.

Image
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Image
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

Konferencija za medije Hrvatske Lutrije povodom prvog osvojenog Eurojackpota. Nepoznatoj dobitnici nazdravili su član Uprave HL-a Dražen Kovač, RTL voditeljica Antonija Stupar Jurkin te predsjednik Uprave HL-a Danijel Ferić.

Prema zakonu, sretna dobitnica mora imati otvoren račun u Hrvatskoj. Bez suglasnosti, njezin identitet neće se otkrivati javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretnoj dobitnici puni iznos može biti isplaćen na jedan ili više računa, a to će biti napravljeno u roku od desetak dana od trenutka kada se javi Hrvatskoj lutriji.

Image
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Image
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

No, porez na dobitak ipak neće moći izbjeći, pa će država od tog iznosa zaraditi 20 posto, odnosno 26,4 milijuna kuna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je uplatila putem interneta ne vrijedi rok od 60 dana za podizanje dobitka, a u Hrvatskoj lutriji vjeruju da će se dobitnica iz Zagreba javiti u roku od nekoliko dana.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Inače, u Lutriji kažu da je vjerojatnost za ovakav dobitak bila 1:59 milijuna, te da redovitih igrača Eurojackpota u Hrvatskoj ima oko 100.000.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gdje je milijunaš koji mudro skriva svoj identitet?

Od Eurojackpota Liniću sjeda neočekivanih 26 milijuna kuna

Eurojackpot od 131.794.842,60 kn pogođen u Hrvatskoj!

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo