OPĆI KAOS NA STADIONU / Pogledajte ružne scene iz Beograda koje su šokirale strane medije!

Image
Foto: AP Images

'Utakmica Srbije i Albanije nije bila baš pametna ideja', napisali su neki strani mediji nakon što su šokantne snimke tučnjave, paljenja zastava i dresova Albanije te općeg kaosa na stadionu Partizana obišle svijet.

15.10.2014.
10:05
AP Images
VOYO logo

Utakmica između Srbije i Albanije u sklopu kvalifikacija za Euro 2016. u Francuskoj  prekinuta je u 44. minuti pri rezultatu 0:0 kada se nad terenom pojavila letjelica na daljinsko upravljanje, koja je nosila zastavu sa simbolima Velike Albanije.

'Pakao' na terenu je nastao kada je domaći igrač Mitrović skinuo zastavu i izazvao žestoku reakciju albanskih nogometaša koji su ga počeli loviti kako bi se dočepali stijega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIŠE O TEMI:

Bio je to znak za opći kaos. Jedan navijač je uletio u teren i stolicom udario Bekima Balaja koji je Mitroviću ipak uspio oteti zastavu. Tada se zaletio kapetan Albanije Lorik Cana i šakom potegnuo srpskog navijača, što je bio znak za opću tučnjavu i naguravanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uletjelo je potom na teren još nekoliko domaćih navijača koje su srpski reprezentativci ipak nekako spriječili da naprave makljažu. Albanci su potom potrčali prema tunelu kako bi, pišu strani mediji, "spasili živu glavu", a ove ružne scene u Beogradu brzinom munje su obišle cijeli svijet i izazvale zgražanje, baš kao i paljenje zastave NATO-a koje je dobilo dosta prostora u stranim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo